luni, 18 ianuarie 2010

Pantofi de dama pentru situatii c..oase

Astazi ma adresez colegelor si colegilor de Romania care macar o data in viata au intampinat o situatie ce pare de netrecut.

Situatia poate fi intruchipata de un sef irational, un coleg enervant, un sofer nesimtit, o coada lunga la plata unor taxe la care am stat de zeci de minute si odata ajuns la ghiseu descoperi ca iti lipseste ceva ce nu era mentionat la avizier, o iubita sclifosita pana la paroxism, un prieten care insista in a-ti spune ca de vina pentru esecurile tale este ca ceilalti poarta cravata violeta joia si tu nu (pentru cine nu intelege cravata violeta poate afla mai multe detalii aici).

Intelegeti... genul acela de situatii pe care nu stii de unde sa le apuci si de care te-ai saturat pana peste cap. Ei bine, fiecare asemenea situatie are are fie un punct moale: al capului sau al "oualelor" fie un limbaj/comportament de lemn.

Pentru aceste situatii va recomand doamnelor si domnisoarelor sa incercati ultimul model de pantofi croiti cu gandul si scopul unui efect maxim, clar si de neuitat.


Iar dvs. domnilor nu fiti dezamagiti, am mare incredere ca fiecare dintre voi a dat peste cel putin o situatie in care parca merita sa ne inghesuim vartos piciorul intr-o asemenea pereche si sa tragem un sut cu toata pofta.

Hep! Am zis!!! :-)

Cine are sa impartaseasca situatii in care ar vrea sa fii utilizat pantofii sa imi spuna. E o singura pereche si facem lista. :-)

2 comentarii: